40 års holdbarhed

Historien om Pergo er sideløbende med historien om laminatgulve. Pergo har opfundet hele kategorien for 40 år siden.

Historien om Pergo er sideløbende med historien om laminatgulve. Fordi Pergo ikke alene er producent af holdbare laminatgulve. Pergo har opfundet hele kategorien for 40 år siden. Og med årene har vores engagement, når det gælder holdbar gulvbelægning, udviklet sig til et af de største produktsortimenter for erhvervsprojekter globalt indbefattet vinylplanker og -fliser og konstrueret træparket.

Opfinderen af laminatgulve

Pergo har designet holdbare gulve i over 40 år. Vi kender betydningen af en smuk og praktisk gulvbelægning bedre end de fleste og i årenes løb er vores sortiment blevet udvidet til at omfatte konstruerede træparketgulve såvel som planker og fliser.

Vores historie begyndte med opfindelsen af laminatgulve i 1977 og de første gulve blev fremstillet i 1979. Innovation har været drivkraften der har drevet os fremad i over 40 år. Et nyligt eksempel er lanceringen af Pergo Sensation og AquaSafe, som sætter en ny standard for hvordan et laminatgulv kan se ud såvel som ydeevnen: Nem montering og vedligeholdelse, naturtro design og vandafvisende.

Gulvbelægning løber i blodet.

I 2012 fusionerede Pergo med Unilin og blev dermed en del af Mohawk Industries. Mohawk er verdens førende producent og distributør af kvalitets erhvervsgulvbelægning med en arv, når det gælder håndværksmæssig dygtighed, der spænder over mere end 130 år.

Som en del af Mohawk Industries og Unilin har vi rækkevidden og ressourcerne til at realisere erhvervsprojekter og gøre dem til virkelighed. Styrken af vores moderselskaber gør det muligt for os at optræde som en pålidelig partner på globalt plan, samtidig med at bevare fokus på signatur innovation, ydeevne og holdbarhed som har været fundamentet for Pergo brandet.

Holdbarhed i det lange løb

Hos Pergo går holdbarhed hånd i hånd med bæredygtighed. Som et vidnesbyrd om vores bestræbelser var Pergo den første gulvbelægningsproducent til at opnå det officielle nordiske økolabel, den grønne svane. Gennem vores moderselskab Unilin, er Pergo også den første virksomhed som modtager Europæisk økolabel for laminatgulve sammen med andre certifikater og kvalitetskrav.