ReadyFit® – Rent, hurtigt og støjsvagt

Med ReadyFit® går det som en leg at montere et Pergo-gulv. En hightech-scanner måler omhyggeligt hvert rum, hvorefter vi leverer planker, der omhyggeligt er udskåret. Derefter kan plankerne klikkes sammen ved at følge den medfølgende personlige layoutplan. Takket være denne nye teknologi går monteringen mindst dobbelt så hurtigt. Desuden betyder denne støjsvage og støvfri innovation, at det er muligt at arbejde på steder, der allerede er i brug. Slut med savning, støv og bekymringer. Klar?

Fordele ved udskårne planker

energieffektiv

Dobbelt så hurtig montering

pergo readyfit-hastighed

Afslut projekterne hurtigere, og undgå mangel på arbejdskraft

energieffektiv

Arbejd i alle miljøer: montering er helt støv- og støjfrit

Sådan fungerer det

MÅLEMULIGHEDER

Alle rum måles med en 3D-scanner, en tablet med specialiseret Pergo-software og yderligere måleværktøjer. Det kræver 1 dags uddannelse på Pergo Academy. Dette er gratis. Alle rum skal måles mindst 1 uge før den planlagte montering, og efter at døre og trapper er blevet monteret. Måling foretages enten af montøren eller en ekstern målevirksomhed. Den gennemsnitlige pris for måling er € 1/m² (afhængigt af rummenes form).

INDIVIDUEL MONTERINGSPLAN

Vi leverer en individuel monteringsplan til alle rum, som er blevet scannet, med entydige tal, der matcher hver eneste planke.

Pergo Readyfit-scanner

1. MÅL

Hvert rum måles ved hjælp af en 3D-scanner. Der er flere målemuligheder.

Pergo Readyfit-plan

2. SAV

Vi udvikler en personlig layoutplan og skærer plankerne ud på forhånd.

Pergo Readyfit-klik

3. KLIK

Følg layoutplanen, og klik de nummererede planker sammen.

pergo modular building floors

Vandafvisende

AquaSafe teknologien gør gulvet vandafvisende selv i faser. Uden denne enestående teknologi kan laminatgulve bule ud eller kanterne kan hæve sig.
pergo pro retail

Meget holdbare

TitanX™ er en flerlags teknologi, der omfatter beskyttende top lag af aluminiumoxidpartikler, der yder fremragende beskyttelse mod slid og er modstandsdygtig over for ridser, kombineret med specielle kraftpåvirkningslag og en HDF-kerne af høj kvalitet som er fugtbestandig.
pergo hotel flooring

Naturlig bæredygtig

Pergo var det første gulv nogensinde der opnåede at få det Nordic Ecolabel Nordic Swan og European Ecolabel, sammen med andre certifikater og kvalitetskrav.