Fugtafvisende gulve

Pergo-gulve fungerer også godt i mere fugtige miljøer. Fordele, der gør gulvene modstandsdygtige overfor vand og pletter samt nemme at vedligeholde og giver gulvet længere levetid.

Udfordringen ved vand

Vi tager altid højde for hverdagens udfordringer, når vi udvikler vores gulve. Derfor er vi klar over, at alle vores gulve skal kunne tåle vand, uanset design eller materiale. Det kan både ske ved at bruge vandtætte materialer som vinyl, opfinde banebrydende ny teknologi til vandafvisende laminatgulve – eller fremstille vores parketgulve, så de er fugtbestandige og nemme at rengøre. Når uheldet er ude, ønsker vi at sikre, at vores gulve kan levere varen.

Fugtafvisende laminat

AquaSafe-teknologien giver en forseglet overflade på grund af den vandafvisende belægning, der dækker hele planken, så vand ikke kan trænge ned i gulvet, selvom i de pressede faser.

Pergo-vinyl på bruservægge

Fordi vinyl er vandtæt, er det et ideelt valg til våde områder: køkkener, træningslokaler og badeværelser, og det kan endda limes på vægge. Den perfekte løsning til væggene i brusekabinen: nemt at montere i forbindelse med renoveringsprojekter, fordi det ikke er nødvendigt at fjerne fliserne. Fliserne skal blot påføres lim, der tåler vand, hvorefter vinylfliserne monteres.

Fugtbestandigt parketgulv fra Pergo

Pergos parketgulvsplanker har en unik fasteknologi på den korte side med en vandafvisende belægning: ekstra modstandsdygtighed over for væske og ingen vand og snavs, der trænger ind i leddene.

Installer nu Pergo luksus-vinyl på vægge og i brusekabine

Top