Kommercielle gulve

Et kommercielt gulv er grundlaget for det virkelige liv, hvilket er ensbetydende med at være konstant udsat for mekanisk slid, ridser, stødpåvirkninger og vedvarende belastninger. Så for at det smukke kan forblive fejlfrit, skal design forenes med slidstyrke.

For os hos Pergo drejer det hele sig om smukke, praktiske gulve med en lang levetid. Vores mange års ekspertise og over 500 opnåede og afventende patentansøgninger gør det muligt at tilbyde dig kommercielle gulvløsninger med ekstraordinær slidstyrke.

Kommercielle gulvanvendelsesformål

Designer muligheder, leverer slidstyrke

Som opfinder af laminatgulveter Pergo berømt for en udsøgt kvalitet og et moderigtigt design. Vi har et stort team af fuldtidsudviklere, der konstant opfinder nye produkter og teknologier for at sikre, at vi leverer enestående kvalitet og vedvarende skønhed.

Vælg mellem eller kombiner laminat,træ og vinyl i utallige mønstre eller tilpas dit gulv, så du opnår en unik atmosfære. Tilføj derefter perfekt matchende tilbehør for at opnå den helt rette finish. Den innovative teknologi, der er integreret i hver enkelt planke eller flise, sikrer at resultatet af dit arbejde og dine bestræbelser vil holde i mange år fremover.

  • Multikategoritilbud
  • Uendelige tilpasningsmuligheder
  • Innovativ teknologi for maksimal slidstyrke
  • Global tilstedeværelse og support

Find den rette løsning til alle dine behov

Tætbefærdede foyerer, stille kontorområder eller moderigtige butikker – hos Pergo finder du altid det helt rigtige gulv. Med vores multikategoritilbud og årtiers gulverfaring, kan vi sammensætte en totalløsning til hele dit byggeprojekt.

Vi bestræber os på at give dig en grænseløs palet – så du kan tænke frit, have store drømme og fange den helt rigtige stemning for hvert enkelt rum. Med en bred vifte af farver, overfladestrukturer, plankeformater og meget mere kan du skabe utallige, unikke design. Uanset om dit projekt er offentligt, kommercielt eller industrielt, giver kombinationen af vores store portefølje, omfattende viden og langsigtede engagement os mulighed for at levere kvalitet, der holder.

Arbejd sammen med os

Fra første dag har vi arbejdet for at være tro mod vores mission:

At bringe vedvarende skønhed ind i indendørsmiljøer kombineret med større lethed og en komplet kvalitetsoplevelse.


Det betyder meget mere end at levere enestående, kommercielle gulve. Det betyder langvarigt partnerskab. Vores mål er at hjælpe dig med at slappe af, vel vidende at vores produkter og personerne bag vil leve op til deres løfter.

I tidens løb har vi opnået den nødvendige, praktiske forståelse for at kunne tilbyde dig pålidelig service og support gennem hele byggeprocessen, lige fra planlægning til vedligeholdelse. Høj produkttilgængelighed og fleksible leverancer fra strategisk placerede distributionscentre sikrer projektets overholdelse af tidsrammen.