Boligprojekter

Et velvalgt gulv kan sætte tonen for et helt rum.
Et klassisk, tidløst gulv betyder, at man selv kan sætte sit præg på rummet, mens et trendy gulv appellerer til bestemte målgrupper.

Hos Pergo finder du mange forskellige typer trægulv samt laminat- og vinylgulv med en række forskellige naturligt udseende mønsterlag, farver og teksturer.

Desuden fremstilles alle vores gulve i henhold til en miljøpolitik, der omfatter alt lige fra valget af råmaterialer og produktionsprocesser til transport og emballage. Vi bruger kun fornyelige trætyper og bruger aldrig truede regnskovsarter.

Hvorfor vælge Pergo?
  • Op til klasse 34/AC6
  • 340+ design
  • Brandklasse BfI-S1
  • Op til 10 års garanti
  • Let vedligeholdelse
  • Hurtig montering

Forskellige gulvtyper

Forskellige rum har forskellige funktioner og kræver derfor forskellige gulvtyper. Vinyl- eller laminatgulv er det mest praktiske valg til rum, der udsættes for meget slitage, f.eks. entreen eller køkkenet. Begge disse gulvtyper er ekstremt holdbare og modstandsdygtige over for slitage og fugt.

Et flot parketgulv er et fremragende valg til gulve i stuer og soveværelser, som normalt slides mindre. Trægulv giver rummet et naturligt, varmt udtryk og kan nemt kombineres med de fleste indretningsstile.

Pergo Sensation – vandbestandigt laminatgulv

Pergo Sensation er vores 100 % vandbestandige laminatgulv med træets naturlige udtryk. Vores innovative teknologi gengiver træets dybe årer, og den matte belægning fremhæver det naturlige udtryk. En beskyttende belægning dækker hele gulvets overflade, ned i fasen mellem plankerne, så overfladen er helt forseglet. Plankerne er desuden beskyttet af et vandbestandigt lag, som forhindrer, at vand trænger ned i gulvet. Både væske og snavs forbliver på overfladen og kan nemt tørres af. 

Rengøring og vedligeholdelse

Pergos innovative beskyttende finisher giver gulvet fremragende beskyttelse mod snavs, støv, mærker og slitage. Det betyder, at gulvene er hygiejniske, og rengøring er hurtigt og effektivt. 

Hurtig montering

Pergo-gulv er hurtigt og nemt at montere takket være vores unikke Perfect Fold 3.0™-kliksystem. Den stabile låsemekanisme mindsker risikoen for mellemrum eller højdeforskelle og garanterer et jævnt gulv.

Garantier

Pergo-gulv er designet til at holde. Vores gulve til hjemmet er omfattet af produktgarantier, der gælder mellem 20 år og hele gulvets levetid. Garantierne dækker slitage, mærker, solblegning og kliksystemet. 

 

Referencer

Valget af gulv har enorm betydning for et rums udseende. Pergo tilbyder det hele – trendy og moderne, klassisk og tidløst eller personligt.