Hotelgulve

Hotelgulvspecifikation kan være en sand udfordring. Det handler ikke bare om områder, der varierer meget fra hinanden med henblik på trafik og atmosfære. Det handler også om at opnå en ensartet stil og holdning til gulvene i hele hotellet.

Pergo har fokus på at tilbyde hotelejere og -indretningsarkitekter en total gulvløsning Teknologisk avancerede kommercielle gulvløsninger til enhver tænkelig hotelanvendelse sammen med en dedikeret konsulent for at hjælpe med alt lige fra det indledende design, til hurtig montering og til garanteret præstation.

Vores nyeste reference- tilfælde i hotel gulvbelægning

Kommercielle hotelgulve

Forskellig områder kræver forskellige løsninger. En hotellobby, hvor der er meget trafik, har behov for et mere robust gulv end hotelværelserne, gangene eller forretningscentret.

Hotelgulvet bør være gennemgående fra foyer til badeværelse, omfatte ethvert trafikbehov og alle præstationsmæssige overvejelser samtidig med at det bevarer en konsistent følelse, karakter og stemning. Vi kan tilbyde alt dette.

Denne gennemgående designmulighed fungerer også som en omkostningseffektiv løsning for ufastlagte specifikationer med trin for trin renoveringer eller opgraderingsprogrammer.

Anlæg 32 Laminat 33 Laminat 34 Laminat Vinyl Træ
Reception/lobby Anbefalet Ok
Gange Anbefalet Ok
Værelser Anbefalet Ok Ok Ok Anbefalet
Badeværelser Ok Anbefalet
Forretningscenter Anbefalet Ok
Lounge Anbefalet Ok Ok Ok
Fitnesscenter Ok Anbefalet
Restaurant/bar Ok Anbefalet Ok Ok
  • Klasse 32, 33 og 34
  • TitanX™ Advanced-flerlagsteknologi
  • BfIS1 brandsikkerhedsklasse
  • 3-lagsopbygning med et beskyttende lag
  • Forbehandlet med 7 lag lak eller 2 lag olie
  • Erhvervsmæssig slidstyrke
  • Blød og behagelig gåoplevelse
  • Vandfast

Rengøring og vedligeholdelse

Du stræber ikke alene efter at opnå maksimale hygiejnemæssige standarder, hotelgulvene skal være lette (og hurtige) at rengøre og vedligeholde.

Pergo gulve er designet til at kunne modstå snavs, støv, pletter og slidmærker, hvilket gør vedligeholdelses- og rengøringsprocedurerne hurtige og lette for friske, pletfri rene miljøer døgnet rundt.

Hurtig montering

Vores unikke kliksystem Perfect Fold 3.0™ tilbyder tre monteringsmåder og dermed sker monteringen af dine hotelgulve hurtigt og nemt i enhver situation. PerfectFold™3.0 kliksystemet sikrer en stabil låsning, hvilket minimerer risikoen for forskelle i mellemrum og højde.

Garanti, erhvervsmæssige formål

Pergo gulve er konstrueret til at holde. Standarden Garanti, erhvervsmæssige formål varer fra 3 år og op til 5 år og op til 10 år efter anmodning. Den dækker skader efter slid, pletter, solblegning, klapren og vand i begrænset omfang.

Hotelgulve, referencer

Gulve er et integreret element i et hotels overordnede boligindretning, uanset om det gengiver virksomhedens branding eller bidrager til den betagende essens af et imponerende steds personlighed. Pergo har over hele verden fået prædikatet som værende hoteldirektørernes foretrukne gulvpartner, fra at perfektionere et billede af varm professionalisme for Oceania Hotels til at fange den lokkende kulturelle stemning af når øst møder vest på Beijings luksuriøse Grand Hyatt. På Hotel Carnival Palace i Venedig bidrog Pergo ved at blande romantisk tidstypisk elegance med det gloriøse og sofistikerede ved autentiske venetianske interiører.