Detailgulve

Gulve er det hårdeste arbejdselement i ethvert detailhandelmiljø. Fra at hjælpe med at levere wow-effekten i nye flagshipforretninger og omfattende renoveringer, til at klare de daglige funktionelle krav og ekstrem kundesøgning i højsæsonen.

Detailgulve skal være indbydende og give designerne frihed til at lave inspiration om til virkelighed. Hvis det harmonerer med mærkevareimaget, kan dette vise vej, friste, berolige og bidrage med en positiv stemning og dermed optimere salgspotentialet.

VORES SENESTE REFERENCEEKSEMPLER INDEN FOR DETAIL

Vi elsker gulvet, det er nøjagtigt det udseende, vi prøvede at finde


Anna Green, Lola Rose UK - Læs mere

Komplet detailløsning

Vi tilbyder en komplet kommerciel gulvløsning med teknologisk avancerede laminat-, vinyl- og naturtræprodukter. En dedikeret konsulent vil arbejde med dig lige fra det indledende design inklusive skræddersyede tilpasningsmuligheder, til hurtig montering og over til garanteret langvarig præstation.

At arbejde som den foretrukne detailgulvpartner med ikoniske, multinationale kæder fra Levi Strauss til Volkswagen har givet Pergo en verdensførende portefølje af fantasifulde og kommercielt succesrige monteringer.

Vores butiksgulve er designet til at kunne klare den tunge belastning af display-/salgsenheder og konstant kraftig gangtrafik samt trafik med hjul på gangarealer, samtidig med at områderne holdes rene og vejplejede. Vi ved, hvor vigtigt det er at holde åbent ‘i døgndrift’, så vores detailgulve giver mulighed for hurtig og let renovering af dele af områderne for minimale stilstandstider.

Anlæg 32 Laminat 33 Laminat 34 Laminat Vinyl Træ
Detailhandel Ok Anbefalet Ok
Butik Ok Anbefalet Ok Ok Anbefalet
Bilbranche Ok Anbefalet Ok Ok
Bank/agentur Ok Anbefalet
Møbel Ok Anbefalet


Svaret vi modtog, var overvældende positivt. Vores kunder oplevede virkelig det udseende og den følelse, vi var på udkig efter


Didier Janssens, Avance Shoes - Læs mere
Ligne Roset, London

Hvidbog: Detailhandelssamtale

Samtalen mellem en detailhandler og en kunde starter med forsøget på at få kunden ind i forretningen. Men det stopper ikke der. I modsætning til hvad vi måske antager, taler produktet ikke for sig selv. Vi bliver nødt til at holde samtalen i gang i butikken.

Butikkens indretning og skiltning, tempoet og stemningen og vejen til køb er alt sammen lige vigtigt for at sikre en løbende samtale, og en vedvarende relation med din kunde. Gulve har en markant rolle her. Dette dokument fremhæver nogle af de vigtigste aspekter, der skal overvejes, når du skaber dit detailhandelsmiljø.

 • Pas på miljøet -  Hvordan får du kunder til at gå ind i din butik og ikke et andet sted hen
 • Hvilken prisoplevelse? - Oplevelse er den helt nye æra inden for detailhandlen, men hvor mange forretninger kan påstå, at de tilbyder det?
 • Et spørgsmål om påvirkning -  Nu har du så fået kunden ind i din forretning. Påvirke, hvad der så skal ske.
 • Finde den rette vej - Hvordan kan kunderne blive ledt rundt i forretningen?
 • Fornyelse af butiksinteriør - Når detailinteriøret når slutningen af sin naturlige levetid, er det tid til at udskifte det.
Gratis hvidbog • Klasse 32, 33 og 34
 • TitanX™ Advanced-flerlagsteknologi
 • BfIS1 brandsikkerhedsklasse
 • 3-lagsopbygning med et beskyttende lag
 • Forbehandlet med 7 lag lak eller 2 lag olie
 • Erhvervsmæssig slidstyrke
 • Blød og behagelig gåoplevelse
 • Vandfast

Rengøring og vedligeholdelse

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig altid at have et rent butiksgulv. Pergo detailgulve beskytter mod snavs, støv, pletter og slidmærker, så den almindelige rengøring er hurtig og effektiv for at minimere besvær.

Hurtig montering

Vores unikke Perfect Fold 3.0™ tilbyder hurtig og let montering af enhver gulvtype for hurtig renovering. Den stabile låsemekanisme reducerer risikoen for forskelle i mellemrum og højde, hvilket giver sikre niveauoverflader.

Alle Pergo detailgulve er forbehandlede og klar til brug.

Erhvervsgaranti

Pergo detailgulve er konstrueret til at holde. Standarden Garanti, erhvervsmæssige formål varer fra 3 år og op til 5 år og op til 10 år efter anmodning. Den dækker skader efter slid, pletter, solblegning, klapren og vand i begrænset omfang.

Detailgulve, referencer

Hos Londons berømte stormagasin Heal’s gav Pergo elegance og præstation til Frankrigs førende, moderne møbelmærke Ligne Roset. Med fokus på både stilen og holdbarheden ved verdens førende mærke inden for blue jeans smykker vores gulve indretningen i Levi Strauss’s flotte italienske butikker.

Pergo gulve, der anvendes til bilshowrooms over hele verden, styrker Volkswagens moderne effektivitetsmærke, samtidig med at Seat forhandlere får glæde af markedsføringsinitiativer, der involverer specifikt tilpassede laminater med ‘ternede flag’-effekter og eksklusive matsorte zoner.