Skolegulve

At designe til uddannelsessektoren handler om at indføre en holistisk tilgang for at opnå bedre læringsmiljøer. At vælge det rette gulv kan have en direkte positiv effekt på elevers og personalets præstation.

Fra børnehaver til universiteter tilbyder Pergo en komplet skolegulvløsning med teknologisk avancerede laminat-, vinyl- og naturtræsystemer, der kan benyttes i en lang række uddannelsesfaciliteter. Dedikerede konsulenter vil arbejde med dig lige fra det indledende design inklusive tilpasningsmuligheder, til hurtig montering og garanteret langvarig præstation.

Hvorfor vælge Pergo?
 • Op til klasse 34/AC6
 • 340+ design
 • Brandklasse BfI-S1
 • Op til 10 års garanti
 • Let vedligeholdelse
 • Hurtig montering

Slidstærke skolegulve

At lave kommercielle gulve, der er indbydende med lyse, sjove farver, kan inspirere unge hoveder og sætte gang i deres fantasi. Pædagoger kan også se fordele i specielle overfladebehandlinger.

Gode akustiske egenskaber er væsentlige for børn, da det, hvis der høres forkert, kan medføre en manglende forståelse, som kan forhindre akademiske fremskridt. Ældre elever og studerende skal også kunne koncentrere sig i stille studieområder.

Stramme tidsplaner ved klasseskift betyder korte intense spidsbelastninger med kraftig, hurtigt bevægende gangtrafik, der kommer fra alle retninger. Gangarealer og indgange kræver en højere trafikpræstation end de fleste klasseværelser.

Pergo gulve, der fås i flere forskellige slidstyrker, giver et identisk design eller tema mulighed for at gå igennem i hele uddannelsesanstalten.

Med et øget fokus på driftsudgifter er holdbarhed og vedligeholdelsesomkostninger faste komponenter i projektspecifikationen. Vores gulve er hurtige og lette at rengøre, så selv de klareste farver fortsat ser ud som nye, uanset hvad der kommer på dem.

Anlæg 32 Laminat 33 Laminat 34 Laminat Vinyl
Klasseværelser Anbefalet Ok Ok
Forhaller/gange Ok Anbefalet
Studieboliger Anbefalet Ok Ok Ok
Spiseområder Ok Ok Anbefalet
 • 3-lagsopbygning med et beskyttende lag
 • Forbehandlet med 7 lag lak eller 2 lag olie
 • Erhvervsmæssig slidstyrke
 • Blød og behagelig gåoplevelse
 • Vandfast

Rengøring og vedligeholdelse

Pergo beskyttende overflader modvirker snavs, støv, pletter og slidmærker, så den almindelige rengøring og enhver nødvendig ‘efter behov’-rengøring er hurtig og effektiv, for at beskytte mod bakterier og lugtdannelse.

Hurtig montering

Vores unikke Perfect Fold 3.0™ kliksystem tilbyder hurtig og let montering af enhver gulvtype. Den stabile låsemekanisme reducerer risikoen for forskelle i mellemrum og højde, hvilket giver sikre niveauoverflader. Alle gulve er forbehandlede og klar til brug.

Garanti, erhvervsmæssige formål

Pergo gulve er konstrueret til at holde. Standarden Garanti, erhvervsmæssige formål varer fra 3 år og op til 5 år og op til 10 år efter anmodning. Den dækker skader efter slid, pletter, solblegning, klapren og vand i begrænset omfang.

Skolegulve, referencer

For at klare de travle belgiske skoledage skabte Pergo en moderne, let atmosfære til Saint George-skolen for at få børnene til at føle sig hjemme. Den uafhængige Sussex privatskole Vinehall krævede en enestående præstation, da vores laminat overtog scenen. Her er der muligvis ikke megen løben på gangene, men også det spanske uddannelsesministerium gav Pergo gulve 10 ud af 10 point.