Gulve inden for sundhedsvæsnet

Lægebesøg er stressende og ukendte hospitaler eller klinikker kan være forvirrende og skræmmende steder. Ved definering af gulve til sundhedsvæsnet har designere muligheden for at kombinere terapeutiske patientfordele med forbedrede personalearbejdsbetingelser.

For usterile områder tilbyder Pergo en komplet gulvløsning med teknologisk avancerede kommercielle vinyl-, laminat- og naturtræsystemer, der lever op til de krævende udfordringer, som lægeklinikker og lægecentre stiller til plejeudstyr. Vores konsulenter kan rådgive om alt lige fra det indledende design, til hurtig montering og til garanteret langvarig præstation.

Hvorfor vælge Pergo?
 • Op til klasse 34/AC6
 • 340+ design
 • Brandklasse BfI-S1
 • Op til 10 års garanti
 • Let vedligeholdelse
 • Hurtig montering

Kommercielle gulve til sundhedsvæsnet

Ved at anvende farver og tilpasningsmuligheder, kan områder og zoner definere og adskille specifikke områder for at gøre det lettere for patienterne at finde vej eller hjælpe personer med nedsat syn. Med flere tilgængelige slidstyrker kan der skabes et gennemgående identisk design fra de stærkt trafikerede receptioner til konsultationsværelser og ældreboliger med knap så skrappe krav.

Atmosfære af stilhed og ro fremmer helbredelsen. Pergo gulve kan bidrage til afslapningen ved at hjælpe med at skabe beroligende og trygge omgivelser, samtidig med at de akustiske kvaliteter reducerer vedvarende, irriterende fodtrin og forstyrrende trinlyde.

HOLDBARHED OG PRÆSTATION

Da Pergo gulve er yderst holdbare kan de holde til de travleste områder inden for sundhedsvæsnet bl.a. sliddet fra vogne, kørestole, gangstole og rollatorer samt stoleridsen i venteområder.

Patienter og besøgende bringer en del af verdenen udenfor med sig ind, når de kommer ind i en bygning inden for sundhedsvæsnet. Vores gulve kan rengøres hurtigt og effektivt for at fjerne det daglige snavs og hvad der tabes tilfældigt for at opretholde en upåklagelig renhed og leve op til hygiejnemæssige standarder.

Anlæg 32 Laminat 33 Laminat 34 Laminat Vinyl
Reception Anbefalet
Venteområder Ok Anbefalet Ok
Gange Anbefalet Ok
Værelser Ok Ok Ok Anbefalet
Badeværelser Anbefalet
Fællesområder Anbefalet Ok Anbefalet
 • Klasse 32, 33 og 34
 • TitanX™ Advanced-flerlagsteknologi
 • BfIS1 brandsikkerhedsklasse
 • 3-lagsopbygning med et beskyttende lag
 • Forbehandlet med 7 lag lak eller 2 lag olie
 • Erhvervsmæssig slidstyrke
 • Blød og behagelig gåoplevelse
 • Vandfast

Rengøring og vedligeholdelse

Pergo beskyttende overflader kan modstå snavs, støv, pletter og slidmærker. Rutinemæssig rengøring og rengøring ved ‘uheld’ foregår hurtigt og effektivt for at undgå bakterier og lugtdannelse.

Hurtig montering

Vores unikke kliksystem Perfect Fold 3.0™ tilbyder tre monteringsmåder og dermed sker monteringen af dine hotelgulve hurtigt og nemt i enhver situation. PerfectFold™3.0 kliksystemet sikrer en stabil låsning, hvilket minimerer risikoen for forskelle i mellemrum og højde.

Garanti, erhvervsmæssige formål

Pergo gulve er konstrueret til at holde. Standarden Garanti, erhvervsmæssige formål varer fra 3 år og op til 5 år og op til 10 år efter anmodning. Den dækker skader efter slid, pletter, solblegning, klapren og vand i begrænset omfang.

Gulve til sundhedsvæsnet, referencer

Pergo laminatgulve får stuer til patienter med korte indlæggelser til at føles behagelige og hjemlige på Norges patientejede kardiologihospital Feiring Klinikkene. Plejehjem med fællesområder som f.eks. Leicestershires Bagworth Community Centre kan få glæde af den lette vedligeholdelse af Pergo gulvene.