AC4 laminatgulve

AC4 laminatgulve er en unik klassifikation, der kombinerer både boligbrug og let og mellemsvær kommerciel brug. Premium laminater med en AC4 gulvklassificering er ofte det foretrukne valg for store boligbyggeprojekter på grund af deres enestående holdbarhed og slidstyrke.

Med opgraderede præstationsniveauer giver valget af AC4 kommercielle laminatgulve til enhver mulig boligbrug komplet sikkerhed og garanteret pålidelighed. Kommercielle brugere kan også se fordelene ved at integrere de inspirerede design og stilarter, der tidligere udelukkende var begrænset til boligmiljøer.

AC4 laminatgulve eksempel referencer:

Hos Londons berømte stormagasin Heal’s gav Pergo elegance og præstation til Frankrigs førende, moderne møbelmærke Ligne Roset. Det nye AC4 laminatgulv skabte en mere indbydende og elegant følelse i hele afdelingen.

I Glasgow blev begejstrede nye boligejere inviteret til personligt at vælge deres egne mønstre til en 100 familiers ejendomsrenovering af Miller Homes. Living Expression AC4 laminatgulve tilbød kommende boligejere den perfekte blanding af stil, komfort og præstation.

Entreprenøren V-Exsis, der afspejler moderigtige indretningstendenser og designudvalg valgte Pergos omfattende udvalg af AC4 laminatstil- og finishløsninger til 48 eksklusive lejligheder i Gloucester Place, London.