AC5 laminatgulve

AC5 laminatgulve kan trygt anvendes til kommerciel brug til mellemsvær og til kraftig trafik.

Pergo AC5 Klasse 33 kommercielle laminatgulve er ikke bare beregnet til at leve op til kriterier for slid og slagstyrke for travle kommercielle områder, men er langt bedre end på ethvert niveau.

Ved at kombinere elegant design med ekstremt høj holdbarhed og slidstyrke er vores AC5 Klasse 33 laminatgulve den perfekte løsning til at kunne klare de konstante udfordringer ved kraftig trafik til fods og på hjul, der forekommer til hverdag i erhvervslivet.

AC5 laminatgulve eksempel referencer:

Da den uafhængige skole Vinehall renoverede deres teater krævede de enestående slidstyrke og her overtog vores AC5 Klasse 33 laminat scenen. Med en attraktiv, vedligeholdelsesvenlig, slidstærk gulvfinish, viser de dygtige studerende nu, hvad de kan præstere.

Med en vision om at skabe en hjemlig, men på samme tid moderne atmosfære for modebevidste kvinder, mænd og børn, valgte den førende skoforhandler Avance det udsøgte Pergo kommercielle laminatgulv til at opgradere deres belgiske flagskibsforretning. Det lykkedes at opnå det ønskede varme, nutidige look, og vores klasse 33 laminater anvendes nu til Avances butiksovergribende renoveringsprojekter.