AC6 laminatgulve

Ved at åbne op for spændende nye muligheder inden for laminatløsninger er AC6 laminatgulve det højest anerkendte slidkriterie, der klassificerer angivelsen af egnethed i forbindelse med meget kraftig, intensiv kommerciel brug.

AC6 kommercielle laminatgulve er nu en anbefalet løsning til offentlige områder med ekstremt kraftigt slid som f.eks. indkøbscentre, supermarkeder, store detailforretninger, discountbutikker, lufthavnsterminaler, bus- og togstationer.

Som pioner på markedet med laminat med enestående holdbarhed skabte Pergo et gulv i 2005, der var så avanceret i dets slidstyrke, at sammenslutningen af laminatgulvsproducenter (EPLF) blev nødt til at introducere en ny klassificeringskategori ‘AC6 Klasse 34’. Ikke blot var det, det første gulv i verden til at blive godkendt til denne standard, men Pergo Extreme AC6 Klasse 34 overstiger den stadig konsistent i dag.

AC6 laminatgulve eksempel referencer:

I en realistisk holdbarhedstest i forbindelse med kommercielle anvendelsesområder med meget kraftigt, intensivt slid klarede Pergo Public Extreme klasse 34 laminat den tætte trafik fra en halv million pendlere på Københavns Hovedbanegård.

Ved at skabe en let, elegant og moderne atmosfære for Volkswagens showrooms kan Pergo laminat klasse 34 nemt holde til vægten, når der konstant flyttes rundt på biludstillinger med garanteret langvarig holdbarhed.

I stedet for poleret beton valgte Go Sport, en af Europas største distributører af sportsudstyr, en klasse 34 Pergo laminat til sine butiksgulve, der i høj grad overstiger slidstyrken, holdbarheden og det flotte udseende ved en mere traditionel løsning.