Tekniske funktioner kommercielle trægulve

Opbygning af 4 lag giver den perfekte stabilitet

Træ er et levende materiale, og ændringer i temperatur og fugtighed får det til at udvide sig eller trække sig sammen. Alle Pergo kommercielle trægulve er opbygget af 4 lag, hvor kernelaget er lagt på tværs af overfladelaget og bagsiden, hvilket tilfører yderligere styrke og sikrer maksimal stabilitet.

wood flooring technical features

Trægulvsopbygning

  1. Beskyttende finish 7 lag lak eller 2 lag olie
  2. Overfladelag 3,2 mm tykt (bortset fra Åland – 2,5 mm) og kan slibes 2-3 gange.
  3. En avanceret trækerne absorberer gulvets belastninger og sikrer stabilitet.
  4. Bagsiden giver plankerne formstabilitet.
  • Holdbar finish i olie eller lak
  • PerfectFold 3.0 – hurtig og let montering

De to finishbehandlinger, der tilbydes af Pergo, frembringer forskellige kvaliteter i træet og giver det et markant look.

7 beskyttelseslag med lak

Vores gulve er yderst ridse- og slidbestandige sammenlignet med andre lakerede trægulve. Lakken gør også gulvet smudsafvisende, rengøringsvenligt og modstandsdygtigt overfor vand og rengøringsartikler. Symbolerne angiver gulvets glans, enten et satinblankt eller et mat gulv. Satinblank finish giver gulvet et elegant look. Mat finish skaber et indtryk af, at gulvet er lavet af ubehandlet ægte træ.

Oliefinish i høj kvalitet

Olie fremhæver i høj grad ægtheden af ægte træ og giver det et ekstra mat look. Med olie opnår du en overflade, der ældes med ynde. Vores oliebehandlede gulve er beskyttet af 2 lag med modificeret UV-olie. Takket være vores specielle olieplejeprodukter, er det let at bevare det friske og livagtige look på de oliebehandlede gulve.

Satinlak

Satinlak

Matlak

Matlak

Oliefinish i høj kvalitet

Oliefinish i høj kvalitet

Pergos patenterede PerfectFold-monteringssystem gør monteringen hurtigere og lettere, fordi du bare skal vippe gulvet på plads. Systemet er designet til kommercielle formål, tilbyder tre monteringsmåder maksimal fleksibilitet og fås til alle Pergo trægulve.

Se trin for trin-vejledningerne