Tekniske funktioner kommercielle vinylgulve

Voreskommercielle vinylgulve består af 5 forskellige lag, der hver især er designet, så gulvet ser smukt ud og føles godt år efter år. Takket være denne flerlagede struktur er gulvene meget slagfaste for at undgå hak.

Flerlaget struktur i høj kvalitet

Vinylgulve tekniske egenskaber
  1. Beskyttende TitanV™-lag for at kunne modstå ridser, pletter og slid
  2. Fintrykt vinylmønsterlag
  3. Meget slagfast vinylkerne
  4. Ekstra stabiliserende lag med glasfiber
  5. Meget slagfast vinylbagside

Egenskaber


Nem montering Let montering
PerfectFold™ V-systemet gør montering hurtig og let. Plankerne skal blot vippes ned på plads ved at bruge en af de tre metoder, og så er du færdig i løbet af ganske kort tid.

Slidstyrke Slidstyrke
Overfladen på Pergo vinyl giver en flerlagsbeskyttende gulvfinish. Den beskyttende TitanV™-overflade giver ekstra plet-, friktion- og slidsikring samt nem vedligeholdelse.

LyddæmpningLyddæmpning
De bløde vinylgulve reducerer trinlyd og giver en rolig og behagelig gåoplevelse.

Slagfasthed Slagfasthed
Pergos vinyloverflader er opbygget af flere lag. I kombination med det kompakte kernemateriale giver det gulvet en meget høj slagfasthed og en lav, statisk indrykning, hvilket beskytter dit gulv mod potential beskadigelse.

Stol med hjul Stol med hjul
Den flerlagede opbygning af Pergo vinyl er i kombination med kernematerialets egenskaber konstrueret, så gulvet kan holde til hårdt slid fra stole med hjul.

Brandsikkerhed Brandsikkerhed
Pergo-vinylgulve har en naturlig, høj modstandsevne overfor ild. De er designet til at opfylde alle europæiske krav til montering i nød- og flugtveje og fabrikshaller.

Fugtafvisning Fugtafvisning
Vores fugtafvisningssystem kombinerer egenskaberne ved kernematerialet med en stærk og tæt kliksamling. Det vil give Pergo-vinylgulve nogle af markedets bedste fugtafvisende egenskaber.

Hygiejnisk Hygiejnisk
Et Pergo vinylgulv forbedrer hygiejnen og gør det lettere at holde hjemmet rent. Den forseglede overflade forhindrer bakterier, og reducerer behovet for kemiske rengøringsmidler.

Lettere vedligeholdelse Let vedligeholdelse
Pergo TitanV™-overlade er smudsafvisende og kræver minimal vedligeholdelse og ubesværet rengøring. Det tætte klik-system forhindrer skidt og snavs i at trænge ned i samlingen.