Nyt vinylgulv på Hotel Harmony (Ghent)

Fordi gulvbelægningen er et vigtigt element i et rums indretning, skal gulvene være både indbydende og modstandsdygtige over for slid. Desuden kommer hotelgulve for alvor på prøve. Masser af mennesker kommer og går hver eneste dag, i høje hæle og snavsede sko, og trækker kufferter efter sig på værelserne og i gangene ... Det betød, at det var vigtigt for Hotel Harmony, at gulvet både er pænt og ekstremt modstandsdygtigt over for ridser.  

Derfor valgte de Pergos Sort eg- og Grå flodeg-vinylgulv i de nye rum, mødelokaler, cafeteria og motionscenter. Det var et stort plus for dem, at de nu også kan bruge vinyl på badeværelserne. Det er slut med at bekymre sig om, at gulvet udvider sig eller bliver beskadiget på grund af vandet. De valgte sort og grå, fordi det er nemt at finde matchende møbler og udsmykning. Desuden giver træet rummene et elegant udseende, og rummene kan rengøres både hurtigt og nemt. Det er en stor fordel, når man kan gøre dem klar til den næste gæst i løbet af ingen tid.

For øjeblikket overvejer hotel Harmony endda at renovere rummene i en anden bygning – og hvis de gør det, vil de uden tøven bruge Pergo igen.

Dette projekt
  1. Kategori: Belgien Vinyl Hotel
  2. Land: Belgium
  3. By: Ghent
  4. År:  2017
 

Beslægtede gulve

Beslægtede referencer