Tilpas dit kommercielle gulv

Vores omfattende tilpasningsmuligheder giver dig frihed til at designe dine egne tilpassede kommercielle gulve. Med tre kategorier inden for kommercielle gulve, et stort udvalg af farver, overfladeteksturer, plankestørrelser m.m. kan du gå på opdagelse i utallige unikke design med vores standardsortiment. Pergos eksklusive tilpasningsmuligheder gør det også muligt at skabe nye idéer og kombinationer. Skift mønster, format, struktur og/eller glansniveau. Tilføj eller fjern fasede kanter. Kun fantasien sætter grænser!

pergo-gulv i butikkerne hos maison du monde

Match gulvet med møblerne, så der opnås mere sammenhængende rum

Hos Maisons du Monde, som er en europæisk forhandler af elegante artikler til hjemmet, er gulvets farve skræddersyet og koordineret perfekt med deres udvalg af artikler og møbler fra hele verden. Med vores tilpasningsmuligheder kan du designe et gulv, der matcher indretningen perfekt, så der opnås en sømløs visuel oplevelse.

pergo-gulve på kontor i fodboldklubben stabæk

Match gulvet med din virksomheds varemærke

Da den norske fodboldklub Stabæk skulle have nyt kontorgulv, valgte de et laminatgulv, der var designet, så det lignede en græsbane i deres holds farver. Vil du også matche gulvet med dit varemærke, så der opnås et eksklusivt design? Kontakt os allerede tidligt i planlægningsprocessen for at få de bedste muligheder.

Brug vores tilpasningsmuligheder til at skabe unikke design

Da Seat bad os om at hjælpe dem med at designe et nyt gulv til deres showroom, skabte vi et eksklusivt look, som var baseret på et ternet racerflag. Elegant og iøjnefaldende, men alligevel tilstrækkeligt holdbart til, at der kan stå en bil på 1.500 kg på det. Husk, at tilpasning ikke kun handler om farver, men også om at definere unikke formater eller skiftende tekniske egenskaber, så der opnås et helt unikt udseende og unik ydeevne.


Kontakt os