stayclean

NYHED StayClean+

En ny, avanceret overfladebeskyttelse, der holder dit Pergo trægulv bekymringsfrit og vandafvisende – selv når vandet ligger på overfladen i op til 72 timer.

Kommercielle trægulve

Trægulves tidløse udseende indfanger naturens skønhed og fremhæver straks et rums karakter. Vores trægulve er smukke, men ligesom alle vores kommercielle gulvløsninger er de også designet til at holde.

Hvorfor vælge Pergo-træ?

Pergo-trægulvets opbygning

Opbygning med tre lag giver den perfekte stabilitet

Kernelaget lægges sideværts i forhold til overfladelaget og bagsiden, hvilket giver ekstra styrke og sikrer maksimal stabilitet.

Montering af Pergo-trægulve

Hurtig og nem montering

Pergos parketgulve kan enten klikkes på plads med flydende montering eller klikkes og limes. Vores unikke kliksystem Perfect Fold 3.0™ gør montering hurtigt og nemt.

StayClean

Vår StayClean+ holder alle væsker og pletter væk i længere tid, beskytter hele overfladen og samlingerne på dit gulv og gør dem vandtætte. Så dine trægulve ser altid lige så lyse og nye ud, som den dag du lagde dem.

VORES KOLLEKTIONER

Intet giver et projekt varme og karakter på samme måde som vores kommercielle trægulve. Materialets naturlige personlighed udgør kombineret med den unikke variation det perfekte udgangspunkt for at skabe en flot projektindretning. Klik på kollektionens navn for at få mere at vide.

Falster
Falster
Træ
Langeland
Langeland
Træ
Ekstra lange og brede trægulve med et ægte autentisk udseende
Lofoten
Lofoten
Træ
Økonomiske trægulve med en renoveringsvenlig tykkelse
Saltholm
Saltholm
Træ
Moderne trægulve med et herringbone mønster eller ternet kurvemønster
Svalbard
Svalbard
Træ
Lange og brede egetræsgulve med en renoveringsvenlig tykkelse