Vægløsninger

Med Pergos laminat- og vinylprodukter er det design, du vælger, ikke kun begrænset til gulvet. Du kan også skabe ny og spændende indretning ved at bruge det på væggen. Fordi vores vinylfliser er vandtætte, er de også det ideelle valg til en unik væg i brusekabinen, i køkkenet eller i andre vådområder i forbindelse med nybyggeri og renoveringsprojekter. Ved renovering af eksisterende brusekabiner med f.eks. fliser er det ikke nødvendigt at fjerne fliserne: Det sparer for alvor tid og penge!

Pergo-vægløsninger

Pergos vinyl er ikke kun godt til gulvet. Du kan også skabe nye og spændende indretningsdesign ved at bruge det på væggen. Gå efter et minimalistisk udtryk ved at bruge det samme materiale og design til både gulv og vægge.

Vægløsninger til vådområder

Fordi LVT (Luxurious Vinyl tiles) er vandtæt, er det et ideelt valg til vådområder som f.eks. badeværelser og køkkener – både ved nybyggeri og renovering. Især i forbindelse med renovering af badeværelser og endda væggene i brusekabinen gør Pergo-vinylfliserne for alvor arbejdet nemt.

Installer nu Pergo luksus-vinyl på vægge og i brusekabine

Top