Underlag til kommercielt laminatgulv

Et kommercielt laminatgulv kræver et godt underlag. Et underlag giver en dejlig fornemmelse, når man går på gulvet, samt funktionalitet. Byggekravene varierer dog, så der skal vælges et underlag, der passer til det enkelte projekt. Det kan være ønskværdigt at minimere støjen fra trin eller lyden af stød.

Alle vores underlag har en hukommelsesfunktion, hvilket betyder, at de vender tilbage til deres oprindelige form, når de er blevet presset i. Find det korrekte underlag!

mindre støj fra lyden af trin

MINDRE STØJ FRA LYDEN AF TRIN

Støj fra trin kan høres i rummet, når nogen går på gulvet. Jo større værdi for reduktion af støjen fra trin, jo bedre lyddæmpning giver underlaget.

mindre støj fra trin

ISOLERING MOD LYDEN AF TRIN

Lyden af trin kan høres i rummet nedenunder, når nogen går på gulvet. Alle Pergo-underlag opfylder eller overgår kravene til isolering mod lyden af trin. Jo større værdi for reduktion af lyden af trin, jo bedre lyddæmpning giver underlaget.

modstandsdygtighed over for vanddamp

MODSTANDSDYGTIGHED OVER FOR VANDDAMP

Pergo-laminatgulve skal beskyttes mod fugt, der stiger op nedefra. Et dampspærre beskytter mod vanddampe, hvilket er nødvendigt, hvis trægulvet monteres på et mineralsk undergulv som f.eks. beton. En dampspærre kan enten være i form af et separat lag som f.eks. en PE-film eller som et lag, der er integreret i underlaget (kombinationsprodukter).

varmeledning

MONTERING OVER GULVVARME

Ved montering af et gulv sammen med et underlag over gulvvarme skal varmeledningsmodstanden for hele monteringen helst ikke overstige 0,15 m² K/W. Hvis denne værdi overstiges, kan gulvvarmens effekt blive reduceret lidt. Jo lavere varmeisoleringsværdi for underlaget, jo mere velegnet er underlaget til montering over gulvvarme.

Til undergulve i beton

PGUDLSMARTPLUS15 Laminat tilbehør Smart Underlay+ PGUDLSMARTPLUS15
Smart Underlay+
PGUDLSMARTPLUS15
Godt til værelser med hyppigere trafik. Ideelt til øverste etage eller lejlighed. Dette underlag, som foldes ud, er let at installere. Indbygget dampspærre med 50 mm overlap og tape medfølger. Kan anvendes i svanemærket byggeri.
Produktinformation: 15 m²
PGUDLFOAMPLUS15 Laminat tilbehør Underlay Foam+ PGUDLFOAMPLUS15
Underlay Foam+
PGUDLFOAMPLUS15
Et godt grundlag til alle lokaler med mindre trafik, såsom et soveværelse eller på loftet. Indbygget dampspærre med et overlap og tape medfølger.
Produktinformation: 15 m²
PGUDLSW7 Laminat tilbehør Silent Walk PGUDLSW7
Silent Walk
PGUDLSW7
Et meget slidstærkt og solidt underlag,der reducerer reflekterede ganglyde til etminimum. Også ideel til installation overgulvvarme. Kan anvendes i svanemærket byggeri.
Produktinformation: 7 m²

Til undergulve i træ

PGUDLSMART15 Laminat tilbehør Smart Underlay PGUDLSMART15
Smart Underlay
PGUDLSMART15
Godt til værelser med hyppigere trafik. Ideelt til øverste etage eller lejlighed. Dette underlag, som foldes ud, er let at installere. Kan anvendes i svanemærket byggeri.
Produktinformation: 15 m²
PGUDLFOAM15B Laminat tilbehør Underlay Foam PGUDLFOAM15B
Underlay Foam
PGUDLFOAM15B
Et godt grundlag til alle lokaler med mindre trafik, såsom et soveværelse eller på loftet. Kan anvendes i svanemærket byggeri.
Produktinformation: 15 m²
PGUDLSW7 Laminat tilbehør Silent Walk PGUDLSW7
Silent Walk
PGUDLSW7
Et meget slidstærkt og solidt underlag,der reducerer reflekterede ganglyde til etminimum. Også ideel til installation overgulvvarme. Kan anvendes i svanemærket byggeri.
Produktinformation: 7 m²