design

Design: udvikling af en ægte original

Det flotte udseende og holdbarheden for Pergos laminat-, parket- og vinylgulve er anerkendt på hoteller og i restauranter, boliger og utallige andre steder rundt om i verden. Vores hemmelighed? Konstant fokus på at skabe endnu flottere og mere holdbare gulve.
Inspireret af trends og livet INSPIRERET AF LIVET

Vores designere lader sig inspirere af de seneste modetrends, arkitektoniske mesterværker og hverdagen. Hvert eneste gulv – uanset om det drejer sig om laminat, parket eller vinyl – starter med grundig research, analyse og kreativ brainstorming. Vi lader os inspirere af vores brugeres behov: Hvordan kan vi skabe merværdi i deres projekter og i deres liv? Hvordan kan vi opnå gulve, der fungerer bedre, og samtidig skaber et flot udtryk i alle indretningsdesignprojekter?

Den ultimative original JAGTEN PÅ DEN ULTIMATIVE ORIGINAL

Når de bedste idéer er blevet udvalgt, fortsætter jagten på den "ultimative original". Dette originale træ eller sten fungerer som basis for alle vores gulve. Fyrretræs unikke udseende blev f.eks. opnået via brug af den ultimative original, som vi nøje udvælger.

Pergo-håndværk INTERNT HÅNDVÆRK

Denne original behandles derefter internt på forskellige måder, så der opnås et udseende, som er helt på linje med designerens vision. De forskellige processer, vi har udviklet, består af ægte håndværksmæssig dygtighed. Til vores laminat- og vinylkollektioner bruger vi en banebrydende digital proces, der gør det muligt at skabe en endnu bedre version af originalen. Nerver, blomster, knaster og revner tilføjes eller fjernes digitalt i nøjagtigt de korrekte proportioner, så det giver en perfekt balance. Med andre ord: Vi afprøver nye grænser for replikagulve.

Innovation, der leverer varen INNOVATION, DER LEVERER VAREN

Pergo opfandt laminat i 1977 og har fortsat innovationen lige siden. Egenskaber som f.eks. modstandsdygtig overfor vand, PerfectFold™-teknologi, som giver nem, montering, og vores formfuldendte lag, som er modstandsdygtige over for ridser og pletter, er bare nogle få af vores banebrydende innovationer. Vi er utrættelige, når det gælder om at opnå excellence og fortsætte innovationen, så vi kan tilbyde vores kunder flere muligheder for fantastiske indretningsdesign. Det betyder også, vi går skridtet videre end bare gulve: Vores vandafvisende vinylgulve er for eksempel også meget velegnet til brug på væggene.