Forskning og udvikling inden for Pergo-gulve

Forskning og udvikling

Pergo så dagens lys, da der blev opfundet en helt ny gulvkategori, laminatgulvet. Og lige siden har vi været i konstant udvikling. Uanset om drejer sig om et nyt kliksystem, der skal hjælpe med at gøre monteringen hurtigere (PerfectFold™), en komplet universalprofil (Incizo®) eller et beskyttende overfladelag, er vi altid på udkig efter næste udvikling. Vi er nemlig klar over, at konstant fornyelse er den eneste metode til at levere den kvalitet, du forventer dig af Pergo.

Pergo-laminat LAMINAT

I 1977 revolutionerede Pergo gulvindustrien ved at opfinde det første laminatgulv. Vi bliver ved med at hæve niveauet ved at opfinde unikke teknikker som f.eks. vores AquaSafe-teknologi, der gør plankerne vandafvisende på overfladen og endda ned i faserne. Desuden giver "Præget i register-teknikken" designet et realistisk udseende, der minder meget om og føles som ægte træ.

Pergo PerfectFold PERFECTFOLD

Det unikke kliksystem gør montering op til 30 % hurtigere og giver tre monteringsmetoder: vip ned, vinkel og skub sammen. Den stærke og stabile låsning gør gulve med PerfectFold™ ideelle til kommerciel brug.

Pergo TitanX TITANX

En teknologi med flere lag, der inkluderer beskyttende lag af aluminiumoxidpartikler, som giver suveræn modstandsdygtighed over for slid, ridser og snavs. De særlige stødlag kombineret med kernematerialet TitanX™, som er af høj kvalitet, giver også meget stor modstandsdygtighed, så gulvet kan tåle høje hæle, og at der tabes genstande ned på gulvet.

Pergo Incizo 5-i-1-profil INCIZO

Pergo opfandt universalprofilen, en komplet løsning kaldet Incizo®, som er patenteret af moderselskabet Unilin. Der er uendeligt mange muligheder: endeprofil, T-profil, trappeforkantprofil, overgangsprofil til tæpper og dæmpning ved hårde overflader. Profilerne matcher gulvets farve og tekstur perfekt. Fineroverfladen er modstandsdygtig over for slid og ridser, mens kernen består af HDF.