Design Hotel

Under renoveringen af de 27 værelser var der fokus på mennesket. Det primære mål er at formidle erfaring, avantgarde og troværdighed. 987 Hotel har ambitioner om at være en yderst konkurrencedygtig virksomhed, hvad angår modernisering af faciliteterne, så der sikres en høj standard for hotellets servicer, og så man er på forkant med nye trends.

Med den imponerende placering i det historiske centrum i Prag er 987 Design Prague Hotel en dramatisk og dristig genopfindelse af urbant design. Gca Architects' design er både intelligent, humoristisk og sofistikeret, og det vidner om en vellykket sammensmeltning af påvirkninger, der tilfører hotellet energi, vitalitet og magi. Blandt de unikke indslag finder man interaktive lysdisplays på alle værelser, som opmuntrer gæsterne til at sætte deres helt eget præg på værelset.

 

Den bygning, hvor det nuværende hotel er placeret, blev opført i starten af det 19. århundrede som lejlighedshotel i Prags bymidte. Nummeret i hotellets navn angiver bloknummeret og giver hotellet et helt specielt særtegn. Uovertrufne detaljer designet af Philippe Starck betyder, at 987 Design Prague Hotel skiller sig ud fra mængden.

 

Valget til gulvbelægning i de 27 værelser faldt på Pergo-laminat Modern Plank Manor Oak, der med naturligt egetræsdesign giver en udpræget vintage fornemmelse. Planken, der er en del af vores Pergo Sensation-kollektion med AquaSafe-teknologi, ligner næsten rigtig træ og har enestående modstandsdygtighed over for fugt. Laminatgulvet findes i en silke mat finish og med naturtro revner og knuder takket være Genuine™ rustic – en overfladetekstur, der fremhæver detaljer som revner, knuder og skurede effekter. Fornemmelsen af træplanker fremhæves yderligere af faser langs alle fire kanter. Og med Pergos kvalitetsniveau i brugsklasse 33 (AC 5) får du et gulv, der kan holde til hverdagens udfordringer.