Happy senior

Happy Senior-servicelejlighederne ligger i hjertet af "Humanicity", som er et innovativt område i Lille i det nordlige Frankrig. Bygningen er en del af et beboelsesområde ved siden af en børnehave, en uddannelsesinstitution for paramedicinere og et plejehjem.  Beboerne nyder godt af et behageligt miljø, som fremmer møder, samvær og livsglæde for alle generationer. Den innovative arkitektur er baseret på lys, enkelhed og flotte materialer, som giver et boligmiljø af høj kvalitet midt i et landbrugsområde.

  • Beliggenhed: Lille
  • Land: Frankrig
  • Projekttype: Sundhedssektoren
  • Rækkevidde: Laminat, Modern Plank Sensation
  • Brugt gulv design: Farmhouse Oak, plank

Happy Senior-beboelsesområdet består af 126 ældreboliger. Hver servicelejlighed har en stor stue med fuldt udstyret åbent køkken, et badeværelse med brusebad og op til tre værelser. Lejlighederne er lyse og funktionelle med en pæn indretning, og de er tilpasset ældres behov, så de bedre kan klare sig selv (støttegreb, hævede toiletter, brede døråbninger). Beboerne indretter deres boliger med deres egne møbler, eller de kan købe sig til møbler. Hver bolig er unik, og beboerne vælger selv overflade og eksponering, som passer bedst til deres behov.

 

Til gulvene i alle lejligheder og i træningsområdet blev Pergos førsteklasses laminat Modern Plank valgt for sine egenskaber: en virkelig vandbestandig, vedligeholdelsesvenlig holdbar og bæredygtig gulvløsning. Farmhouse Oak design er et design i mørkt egetræ, hvor det perfekte og uperfekte går hånd i hånd: Det er stort set umuligt at skelne fra ægte træ. Laminatgulvet fås i en silkemat finish og med naturtro revner og knaster takket være Genuine™ rustic – en overfladetekstur, der fremhæver detaljer som revner, knaster og skurede effekter. Følelsen af træplanker understreges yderligere af faser langs alle fire kanter.

Brugt gulv design