Samsonite

Hvis du er interesseret i at købe kendte varemærker til en god pris, så er Designer Outlet Rosada i Roosendaal, Holland stedet for dig. Samsonite har for nyligt åbnet en luksus forretning, der tilbyder et stort udvalg af varer, alt lige fra kufferter til tegnebøger. En varm stil, nem vedligeholdelse og holdbarhed var afgørende for forretningens design, og Pergo blev tilbudt at levere og installere 135 m² Svalbard Sublime Eg parket.
  • Beliggenhed: Europa
  • Land: Europe
  • Projekttype: Detailbutikker
  • Brugt tilbehør: Silent Walk
  • Gulvtype: Wood
  • Rækkevidde: Svalbard

I Samsonite forretningen kan kunderne købe produkter fra tidligere kollektioner eller sæsoner til lave priser. “Sortimentet omfatter produkter fra stort set alle kategorëier”, forklarer Samsonites Director of Shop Fit Development, “indbefattet kufferter, mapper, håndtasker, fritidstasker og Disney-branded tasker. Derudover fås paraplye’r og små lædervarer som punge og tegnebøger. Vi tilbyder desuden forskelligt rejsetilbehør som for eksempel rejsepuder, adresselabels og kuffertlåse. Ved kundeskranken kan kunderne få deres initialer påtrykt små lædervarer og adresselabels.”

Et slidstærkt gulv med et moderne udseende

Forretningen har et gulvareal på 135 m² med yderligere 25 m² lagerplads. “Det er en stor forretning når man tænker på at størrelsen på Samsonites forretninger normalt er på mellem 80 m² og 100 m² i gennemsnit.” Til gulvarealet på salgsområdet i forretningen, valgte Samsonite Rosada Pergo og Svalbard Sublime Eg parket. Dette lyse parketgulv med brede planker garanterer et moderne look og demonstrerer levende variationer i farvenuancer og en rustik træstruktur.

“Et gulv i en Samsonite forretning skal have det helt rigtige udseende, og skal tilføje værdi til kundens oplevelse i butikken. Derudover var de praktiske aspekter f.eks. nem vedligeholdelseog modstandskraft overfor intensivt brug højt placerede på listen. Den gennemsnitlige levetid for et butiksgulv er mellem fem og syv år, og gulvet skal kunne bevare sit perfekte udseende i løbet af dette tidsrum.”

Forbliv ren teknologi

Snavs og vand kan gennemtrænge ubehandlede trægulve og resultere i permanent misfarvning. Dette bekæmper Pergo med sin Forbliv ren teknologi med yderligere beskyttelse mod væsker og spild, der forhindrer snavs i at trænge ind i sammenføjninger og selve træstrukturen. Denne enestående beskyttelse påføres hele overfladen på hver planke og ligeledes i sammenføjningerne. Der anvendes yderligere syv lag mat lak på et slidstærkt gulv for at bevare sit autentiske naturlige træudseende.

Dæmpning af akustik

Æstetisk passer Pergo parketgulve godt til udseendet, som Samsonite forsøger at præsentere i deres forretninger. “Et naturprodukt som træ har et varmere udseende end andre materialer såsom keramiske fliser. En anden væsentlig fordel ved trægulve er dæmpningen af akustik, under forudsætning af at der findes et godt undergulv.” Samsonite forretningen i Roosendaal har derfor valgt at bruge Pergo Silent Walk, der er et slidstærkt undergulv, som hjælper med at reducere lyden af fodtrin til et minimum.

PerfectFold-kliksystem

Pergo gulve er nemme at installere ovenpå et eksisterende flisegulv, “hvilket er en god ide når budgettet eller tiden er knap. Pergo-kliksystemet er ligeså smart som det er ukompliceret. To personer kan installere omkring 100 m² om dagen, hvilket reducerer tidsforbruget betydeligt. Gulvet er stabilt nok til at blive installeretï som et flydende gulv. Er du klar til et nyt butiksgulv? Du kan nemt fjerne plankerne og genbruge dem på et andet sted.”

Pergo som standard

Den service som Pergo yder var også af afgørende betydning for valget under Samsonites beslutningsproces. “Ené central kontaktperson hos Pergo sørgede for alle leveringer til vores forretninger i Europa med direkte leveringer til butikkerne og uden omveje eller forsinkelser via lokale forhandlere. Endelig så garanterede Pergo, at der ville være tilstrækkelig med gulvmateriale på lager til at tilfredsstille efterspørgsel med kort varsel.

Forretningen i Roosendaal har kun været åben i nogle få uger men Samsonite har indtil videre været yderst tilfreds. “Vi har besluttet at bruge parketgulve fra Pergo som standard, når vi udfører fornyelse af butiksgulve i andre Samsonite forretninger”.

Brugt tilbehør