Go to content Go to search
gråt laminatgulv i hotellobby

Kommercielle gulvløsninger fra Pergo

Velkommen til Pergo – opfinderen af laminatgulve. Vi har designet holdbarhed siden 1977. Vi ved bedre end de fleste, hvor vigtigt flotte, praktiske gulve er, og vi elsker udfordringer. I årenes løb har innovativ tænkning hjulpet med at udvide vores sortiment, så det nu omfatter løsninger inden for laminat- og vinylgulve. I dag er vi som et brand under Unilin stolte af at tilbyde et af de mest omfattende gulvsortimenter til private hjem og kommercielle projekter i hele verden.

mørkebrunt laminatgulv i restaurant

Referencer, vi er stolte af

Hos Pergo forstår vi, at ethvert rum, uanset om det er en travl hotellobby, et dynamisk fitnesscenter eller en energifyldt skolegang, kræver et gulv, der kombinerer stil, holdbarhed og funktionalitet. Vores alsidige udvalg af gulve er omhyggeligt udviklet til at opfylde de unikke krav i forskellige miljøer.

genanvendte træfibre

Udvider grænserne

Vi producerer gulve, der er så bæredygtige som muligt, og vi innoverer konstant for at minimere den potentielle påvirkning af vores planet. Vores gulve er skabt til at holde – fra det øjeblik, de lægges og i en hel livstid. De fleste af dem har endda modtaget verdens strengeste miljømærkecertificeringer.

Bedst sælgende gulve