Overholdelse af alle miljøkrav

Et hjerte, der banker for naturen: Hos Pergo er vi bevidste om, at den verden du ønsker at bo i, rummer mere end blot elegant indretning. Det er en verden, der også signalerer respekt for naturen og miljøet. Derfor gør vi vores bedste for altid at sikre, at vores produkter og processer påvirker miljøet mindst muligt.

energieffektiv

Energieffektiv
produktion

Vi bruger fornyelige energikilder og har fokus på energieffektivitet. Det giver et væsentligt lavere energiforbrug og betyder, at vi bruger grønnere energi.

genanvendelse

Vi bruger nøje udvalgte råmaterialer.

Hver eneste dag forsøger vi at finde nye metoder til at genanvende, reducere og forny i hele laminatfremstillingsprocessen. 100 % af det træ, vi bruger, er genanvendt træ eller biprodukter fra andre industrier.

bestemmelser

Vi overholder alle bestemmelser (og mere til)

På grund af vores bæredygtige tilgang overholder vi de fleste kendte miljømærkninger.

Miljømærkning

Vi overholder alle vigtige miljømærkninger. Alle vores gulve er testet på anerkendte laboratorier, og vi opfylder i vid udstrækning minimumkravene.

svanemærket

Svanemærket

Svanemærket. Pergo var den første gulvproducent, der fik den nordiske miljømærkning, Svanemærket.

PEFC-logo

PEFC

PEFC-certificeret (Program for the Endorsement of Forest Certification). Betyder, at alle gulve, der bruges i disse produkter, stammer fra fornyelige skove.

EU-miljømærke

EU-miljømærke

EU-miljømærket er en miljømærkning, som tildeles produkter og tjenester, der opfylder strenge økologiske standarder i hele deres levetid: fra udvinding af råmaterialer til produktion, distribution og bortskaffelse.

a+

Afsett (A+)

Afsett (A+). Afsett er en fransk certificering, der omhandler emissionsbestemmelser. A+ er den mest krævende kategori og betyder meget lave emissioner.

m1

M1

Finsk M1-mærkning for emissionsklassificering.

EPD

EPD

MVD (Miljøvaredeklaration). Dens primære formål er at give præcise, pålidelige og sammenlignelige oplysninger om produktets miljøpræstation.