Valg af design for dit kommercielle trægulv

Vi tilbyder en fuld farvepalet i kommercielle trægulve af egetræ eller ask. Farverne går lige fra arktisk hvid til helt mørk kaffefarvet.

Gradering

Alle træer er forskellige, og selv forskellige dele af det samme træ giver et forskelligt udseende. Knast- og åremønster hjælper med at definere og giver karakter. Nogle af vores produkter har mere karakter end andre, og derfor har vi udviklet et graderingssystem, der kan hjælpe dig med at finde et gulv med det udtryk, du ønsker.

trægradering

SELECTED

Træ med knaster på op til 20 mm; variation i farve og struktur

trægradering

ACCENT

Træ med knaster på op til 50 mm; livlig variation i farve og struktur

livlig trægradering

LIVELY

Træ med store knaster på op til 80 mm og revner; god variation i farve og struktur og et ret rustikt udseende

STRUKTUR

børstet træstruktur

BØRSTET

Når en træplankes overflade børstes, fremhæves årernes naturlige struktur, og træets autentiske udseende og udtryk fremhæves.

Dybt børstet træstruktur

DYBT BØRSTET

Træets overflade behandles med særlige børster, hvor de bløde dele mellem årringene børstes ned. Dyb børstning fremhæver træudtrykket endnu mere.

FINISH

Træ er et materiale, der kun bliver flottere med tiden. Desuden får vores gulve en beskyttende og plejende overfladefinish, som sikrer, at du får glæde af gulvet i mange år fremover. Alle vores gulve er klar til brug med det samme, uden at der kræves ekstra overfladebehandling. Vores lakker opfylder de strengeste internationale udledningsstandarder, så du kan glæde dig over dit trægulv med en viden om at det blev fremstillet med respekt for miljøet.

Ekstra mat lakfinish

Ekstra mat lak

Mat lakfinish

Mat lak

Faser

Faser definerer de enkelte planker og skaber en fornemmelse af et autentisk trægulv. Vores kollektion har design med faser på de længste sider, alle sider eller slet ingen fas, så der opnås et glat, jævnt gulv.