Designet til at holde

Med vinyl er der ingen grænser for, hvordan et gulv kan komme til at se ud. Materialets alsidighed betyder, at vi kan tilbyde et bredt udvalg af design, som hver især har deres egen stil, takket være de autentiske detaljer, den taktile struktur og de spændende farvepaletter.

Pergo-reference for vinyl, Aparthotel Cadix i Antwerpen

OVERFLADE OG FASER

"Præget i register"-teknikken giver en naturtro overflade: en udtalt træstruktur, der følger træåren i hver eneste detalje. Patenteret teknologi skaber en unik V-fas, der er dybere og mere markant end det, man finder på andre vinylgulve.

Pergo-vinylmønstre

IMPONERENDE MØNSTRE OG TEKSTURER

De mønstre og teksturer, du finder i vores sortiment af vinylgulve, er inspireret af det naturlige udtryk i træ, marmor eller grov beton. Disse fantastiske design gør det muligt at fremhæve detaljer i dit hjem, fuldstændig som du ønsker. Vores nye beton- og marmordesign giver for alvor din indretning et moderne, trendy look.

Se vores vinylgulvdesign

Vægge, der kommer til at slå benene væk under dig!

Pergo-vinylgulve fungerer ikke kun godt på gulvet – du kan også skabe nye og spændende indretningsdesign ved at beklæde væggene med det. Fordi vinyl er vandtæt, er det ideelt til brusekabiner og køkkenvægge samt andre områder, hvor der forekommer vand.

Læs mere