Montering af kommercielle gulve

Det er nemt at klikke gulvet på plads takket være vores patenterede PerfectFold™-monteringssystem. Gulvet foldes blot på plads. Systemet er designet til kommerciel brug og har en meget stærk og stabil låsemekanisme. Husk først at montere dampspærre på undergulvet, så dit Pergo-gulv opnår en god akustisk præstation.

LAMINAT

Vores unikke kliksystem Perfect Fold 3.0™ giver mulighed for tre monteringsmetoder og gør det dermed hurtigt og nemt at montere laminatgulve i enhver situation. PerfectFold™3.0-kliksystemet giver en stabil låsning og minimerer risikoen for mellemrum og højdeforskelle.

VINYL

Mens andre kommercielle vinylgulve har problemer med at blive liggende på plads, hjælper vores nye, stærke Perfect-Fold™ V-kliksystem dit gulv med at forblive stabilt. PerfectFold™ V blev udviklet til vinylgulve og har både lodret og vandret låsning, hvilket gør det både hurtigt og nemt at montere. Gulvet skal blot foldes ned eller trykkes på plads!

PARKETGULV

Pergos parketgulve kan enten klikkes på plads med flydende montering eller klikkes og limes. Vores unikke kliksystem Perfect Fold 3.0™ gør montering hurtigt og nemt. Kliksystemet sikrer stabil låsning.

PERFECTFOLD™ GIVER MULIGHED FOR TRE MONTERINGSMETODER

I store områder er den ideelle monteringsmetode at vippe plankerne ned. Når den første række planker monteres, kan de nemt vinkles på plads. Vores gulve kan også skubbes sammen, hvilket er et godt alternativ ved steder, der er svære at nå.

Vip ned ved montering af Pergo-laminat

Drop-down

Den ideelle metode til hurtig montering i et stort område. Klik planken ved den lange side, skyd den hen, indtil den møder den korte side af den tidligere monterede planke, og tryk ned.

Vinkel ved montering af Pergo-laminat

Vinkel

Hvis du foretrækker det, tilbyder Pergo også en tredje mulighed til montering af dit nye laminatgulv. Du skal blot vinkle plankerne og klikke dem sammen ved den korte ende.

Skub sammen ved montering af Pergo-laminat

Skub sammen – en unik egenskab!

Pergo-laminatgulve kan også skubbes sammen – en unik mulighed i forhold til mange andre varemærker. Dette er meget praktisk på steder, hvor det er svært eller umuligt at vippe plankerne sammen (når den sidste plankerække monteres eller under dørkarme, radiatorer osv.).

Top