Mønstrenes comeback kommer til udtryk i træparket

Mønstre er på vej tilbage, på tapet, på stoffer og på gulve naturligvis. Idet deres traditionelle formål forsvinder, er de nu klar til at udtrykke deres egne personligheder. Mønstre er ny ved at indtage den centrale plads og kræver fuld opmærksomhed som hovedaktører på steder over hele verden.

Download Kataloger

Mønstre - Et look der varer ved

Et gulv med mønster bringer en ny dimension frem i den naturlige skønhed i et trægulv. Hvis du er på udkig efter noget udpræget elegant til din indretning, så vil sildebensmønsteret bringe personlighed og stil frem og komplementere ethvert rum. Denne tendens er lige netop årsagen til at Pergo udformede to nye sortimenter af designet træparket: Sandhamn, der er perfekt til dem der ønsker at bruge et sildebensmønstret design og Saltholm, klassisk sildebensmønster og kurveflettet motiv.

Sildebensmønster

Flisemønster

Chevron mønster

Saltholm herringbone

Saltholm kollektionen med sit sildebensmønster giver dit gulv et livligt udseende, der hjælper med at få rummet til at virke større. Designet tilvejebringer alsidighed og afhængigt af møblerne, kan det enten være diskret eller imponerende. Sildebensmønsteret er et af de mest populære mønstre i dag og det er en klassiker inden for indretningsdesign. Denne førsteklasses kollektion har ingen knaster eller revner, hvilket gør det muligt at bringe det allerbedste naturen tilbyder ind i hjemmet. Saltholm fås i 3 design: cremet, naturlig og varm brun alle med en ekstra mat lak. Overfladestrukturen er børstet for at fremhæve det autentiske udseende og følelsen af træ.

Se alle Saltholm gulve

Nem at vedligeholde

Pergo Saltholm parket har den enestående StayClean beskyttelse der dækker hele beklædningen og faser på hver planke med et vandafvisende lag. Dette gør vores lakerede trægulve ekstra modstandsdygtige over for væsker og spild og forhindrer at urenheder kan trænge ind i sammenføjninger og træteksturen.

læs mere

Sandhamn sildebensmønster

Pergo Sandhamn gulve vil tilføje en enestående karakter til enhver plads – trendy eller traditionel. Idet man kombinerer et retro-udseende og et dynamisk sildebensmønster med en ualmindelig nem montering, forvandler de ethvert rum til et storartet blikfang. Sandhamn fås i to design: naturlig og røget egetræ med ekstra mat finish og børstet overfladestruktur til et autentisk udseende og følelse. Den vekslende farve er livlig og giver gulvet et rustik udseende,

Se alle Sandhamn gulve

Bæredygtighed

Loyal overfor den skandinaviske arv, tænker på miljøet spiller en væsentlig rolle for Pergo. Fra ansvarligt indkøb af træ (PEFC-certificeret) til økologisk (REACH), energivenlig fremstilling, understøttet at officielle certifikater såsom det nordiske Svanemærke.

læs mere

Parket design

Designet træparket består af 3 lag træ med årene der løber i forskellige retninger for at reducere den naturlige udbuling og indskrumpning der forårsages af temperatur- og fugtighedssvingninger. Installation (og fjernelse) af plankerne er meget nemt takket være det PerfectFold klik-system.

læs mere

Det øverste lag (2,5 eller 3 mm) kan slibes op til 3 gange og behandles med en beskyttende finish (7 lag lak af høj kvalitet).

4-LAGS OPHOBNING TIL PERFEKT STABILITET

  1. Beskyttende finish. 7 lag lak.
  2. Det øverste lag er 3,2 mm tykt og kan slibes 2-3 gange.
  3. Den udvidet trækerne absorberer belastninger på gulvet og sikrer stabiliteten.
  4. Den afbalanceret baggrund hjælper med at balancere brædderne.

Total løsning

At vælge det rigtige tilbehør (underlag, vægpaneler, profiler, etc.) er den bedste måde at integrere gulvet til indretningen. Alt Pergo-tilbehør er designet internt for at garantere 100 % overensstemmelse med gulvet. Gulvlisterne er enestående og de matcher perfekt når det gælder farven med Saltholm-gulve.

Discover all accessories