narvik pro X til kraftigt slid på offentlige områder

Pergo har været i branchen med design af holdbare gulve i over 40 år. I dag er vi stolte af at tilbyde en ny type laminat af det højeste kvalitetsniveau nogensinde. Narvik pro X er det bedste laminatgulv i verden i klasse 34. Det er specielt udformet til offentlige områder med meget stort slid, eksempelvis detailhandlere, hoteller, lufthavnskorridorer og lobbyer hvor ekstrem holdbarhed er af afgørende betydning. Narvik pro X er ligeledes et bæredygtigt valg, som er certificeret af Nordic Swan og EU Ecolabel.
pergo-extremely-durable

Meget holdbare

TitanX™ er en flerlags teknologi, der omfatter beskyttende top lag af aluminiumoxidpartikler, der yder fremragende beskyttelse mod slid og er modstandsdygtig over for ridser, kombineret med specielle kraftpåvirkningslag og en HDF-kerne af høj kvalitet som er fugtbestandig.
pergo water resistant floors

Vandafvisende

AquaSafe teknologien gør gulvet vandafvisende selv i faser. Uden denne enestående teknologi kan laminatgulve bule ud eller kanterne kan hæve sig.
pergo sustainable

Naturlig bæredygtig

Pergo var det første gulv nogensinde der opnåede at få det Nordic Ecolabel Nordic Swan og European Ecolabel, sammen med andre certifikater og kvalitetskrav.

Klasse 34 - ekstrem holdbarhed

Når du køber eller beskriver nærmere kommercielle laminatgulveer det vigtigt at forstå egnetheden af produktet for den påtænkte anvendelse. Den internationale klassificering af holdbarheden for laminatgulve er Abrasion Criteria eller ‘AC’ vurderingen EN13329. Laminat AC vurderingermåler slidstyrken og blev oprindeligt tildelt AC1 til AC5. De ualmindeligt høje standarder for Pergo laminater nødvendiggjorde oprettelsen af et endnu højere, AC6modstandsniveau for hver intensiv kommerciel anvendelse. Pergo laminatgulve er klasse 32 (AC4, normal kommercielt brug), klasse 33 (AC5, kraftig kommercielt brug) eller klasse 34 (AC6, ekstrem kommercielt brug).

pergo pro oversigt klasser

Bfl fire resistance European regulation (EN13501-1)

Denne forskrift er afgørende for reaktionen på brandklassificeringer. Afhængig af på hvilken del af den kommercielle bygning gulvet er placeret, kræves en specifik klasse. Pergo Narvik pro X er certificeret som Bfl,s1, hvilket betyder at gulvet har et meget begrænset bidrag til brand (Bfl) og en svag røgudledning under forbrænding (s1), langt udover andre laminatgulve.