Perstorp (Pro) - En unik blanding
af to bedst sælgende laminatsortimenter

Perstorp (Pro) viser Pergo’s ambition om konstant at skabe laminatgulve af høj kvalitet. Nyd Classic Plank-kvaliteten med nyudviklede planke-designs i kombination med vores smukke Domestic Extra-designs. Som noget helt nyt kan disse gulve nu tåle vand, og har bevaret den gode modstandskraft mod ridser og pletter. NU sætter vi niveauet op!

Se alle Perstorp-gulve

En fremtidig klassiker er født

Perstorp er vores nye tidsløse kollektion, som hæver barren for, hvad man kan forvente af et laminatgulv. Som opfinderen af laminatgulve er det kun naturligt, at vi er førende inden for innovation og hæver standarden. Det er netop det, som denne nye kollektion gør. Dette er en fremtidig klassiker. Vi vender dermed tilbage til vores rødder og kalder kollektionen Perstorp: en hyldest til den svenske landsby, hvor laminatgulvet oprindeligt blev opfundet i 1977.

Gulve, der holder

Perstorp (Pro) gulve er designet til ambitiøse projekter takket være AquaSafe-teknologien. AquaSafe giver en forseglet overflade, der’er 100 % vandafvisende helt ned i samlingen, hvilket forhindrer væsker i at trænge ind i gulvet. Med Titan-X-overfladebeskyttelse får du overlegen ridse- og pletbestandighed, hvilket gør disse gulve velegnede til en række rum, fra boligprojekter til områder med stor trafik. Disse klasse 32 (AC4) og klasse 33 (AC5) gulve kan helt sikkert tåle meget trafik. De tilbyder alt det, du har brug for på et højere niveau, herunder den naturlige fornemmelse og den raffinerede struktur, der’er så typisk for Pergo.

Nem installation

Takket være vores PerfectFold™ 3.0 kliksystem kan du installere dine gulve hurtigt og nemt. Det fleksible kliksystem sikrer, at gulvene altid er perfekt placeret, og tilbyder tre forskellige monteringsmetoder.

Et væld af designs

Perstorp (Pro) gulve er klassiske med fine strukturer, uden fasede samlinger . Der’er masser af muligheder at vælge imellem til dit projekt, med 16 klasse 32- og 8 klasse 33-laminatgulvdesigns til rådighed.

Perstorp laminatgulve fra Pergo

En mester i bæredygtighed

Perstorp (Pro)-gulve bærer Svanemærket. Det betyder, at vi lever op til strenge standarder mod skadelige stoffer og overholder kriterierne for oprindelse og sporbarhed. Et bæredygtigt valg til dit projekt. Læs mere om vores indsats for bæredygtighed.


Se alle Perstorp-gulve