Tekniske egenskaber for laminatgulv

Kommercielle laminatgulve består af forskellige lag, som hver især hjælper med at bevare gulvets flotte udseende år efter år. Strukturen med flere lag sikrer maksimal holdbarhed. Og Pergos PerfectFold™ og Uniclic-kliksystemer gør montering nemt og hurtigt.

Laminatgulvets opbygning

  1. Meget ridsefast
  2. Krystalklare mønstre
  3. Enestående modstandsdygtig over for stød
  4. Fugtbestandig HDF-kerne
  5. Bagsidestabilisering

Slidstyrke

Slitagebeskyttelse

Pergos patenterede TitanX™-overflade er markedets bedste beskyttende finish med flere lag, som gør det slidstærkt i en grad, der overstiger de normale standarder for kommercielle miljøer.

Modstandsdygtigt over for stød

Modstandsdygtigt over for stød

TitanX™-overfladens unikke konstruktion med flere lag gør kombineret med et materiale med tæt kerne gulvet meget modstandsdygtigt over for stød, så det ikke tager skade af tabte genstande og højhælede sko.

Stol med hjul

Modstandsdygtighed over for ridser

TitanX™-overfladen har et ekstra beskyttende lag, som giver markedets bedste modstandsdygtighed over for ridser og skrammer, så dit Pergo-gulv bevarer sin glans i meget længere tid end andre laminatgulve.

Vandbestandighed

Vandafvisende

Pergo kombinerer fugtbestandige kernematerialer med en stærk og tæt kliksamling. Resultatet er nogle af markedets mest fugtbestandige gulve.

Antistatisk

Antistatisk

Med Pergos laminatgulve undgås statisk elektricitet. Elektrostatisk ladning spredes gennem elektrisk ledende grafit i gulvet. Denne metode overholder markedets strengeste krav til den antistatiske effekt.

Brandsikkerhed

Brandsikkerhed

Et Pergo-gulv med TitanX™-overflade har en naturlig, høj modstandsdygtighed over for ild takket være konstruktionen med flere lag. Kombineret med kernens densitet giver det hurtigere varmespredning.

Nem montering

Nem montering

PerfectFold™ og Uniclic-kliksystemerne gør montering nemt og hurtigt. Klik blot plankerne på plads ved brug af en af klikmetoderne, så er du færdig på ingen tid.

Hygiejnisk

Hygiejnisk

Bakterier kræver næring og fugt for at trives, og den fuldt forseglede, rengøringsvenlige TitanX™-overflade betyder, at bakterier forhindres. Det giver et naturligt højt hygiejneniveau uden brug af kemiske rengøringsmidler.

Nem vedligeholdelse

Nem vedligeholdelse

Et Pergo-gulv med TitanX™-overflade er meget nemmere at rengøre end almindelige gulve. Det skyldes, at TitanX™-overfladen er så tæt forseglet, at snavset ikke kan få fat.

Stol med hjul

Præget i register

Skaber et dramatisk niveau af realisme i Pergos Sensation-mønstre. Den matte overflade matcher på perfekt vis med papirets mønster.