AC4-LAMINATGULVE

AC4-laminatgulv er en unik klassificering, der kombinerer både brug i hjemmet og let til middel kommerciel brug. Førsteklasses laminat med AC4-gulvklassificeringen er ofte det foretrukne valg til store byggeprojekter med etagebyggeri på grund af deres suveræne holdbarhed og slidstyrke.

Kommercielt AC4-laminatgulv har større ydeevne og er derfor et sikkert og pålideligt valg til alle tænkelige boliganvendelser. Kommercielle brugere kan også se fordelene ved at kunne bruge de inspirerede design og stile, der tidligere var begrænset til private.

CASEREFERENCER FOR AC4-LAMINATGULVE

  • I Londons berømte Heal's-varehus gav Pergo den fornødne elegance og ydeevne for Frankrigs førende moderne møbelvaremærke, Ligne Roset. Det nye AC4-laminatgulv gav hele afdelingen et mere indbydende og elegant udtryk.
  • I Glasgow blev glade nye boligejere inviteret til personligt at vælge deres indretning i forbindelse med Miller Homes' opførelse af 100 boliger Living Expression AC4-laminatgulve gav de kommende boligejere den perfekte kombination af stil, komfort og ydeevne.
  • Bygherren V-Exsis valgte Pergos omfattende udvalg af AC4-laminatstile og -finisher til 48 eksklusive lejligheder i Gloucester Place, London, på grund af de alsidige design, og fordi det gjorde det muligt at afspejle tidens indretningstrends.
Top