AC5-LAMINATGULVE

AC5-laminatgulve kan med sindsro specificeres til kommercielle anvendelser med middel til kraftig belastning.

Pergos kommercielle AC5-laminatgulve i klasse 33 er ikke alene vurderet til at overholde kriterierne for modstandsdygtig over for slid og stød, men overgår dem væsentligt på alle niveauer. Vores AC5-laminatgulve i klasse 33 kombinerer et elegant design med suveræn holdbarhed og slidstyrke og er den perfekte løsning til at modstå de konstante udfordringer fra krævende trafik fra gående og trafik på hjul, som man hver dag oplever i erhvervslivet.

CASEREFERENCER FOR AC5-LAMINATGULVE

  • I forbindelse med renovering af deres teater ønskede privatskolen Vinehall suveræn holdbarhed og valgte derfor vores AC5-laminat i klasse 33. Den flotte og slidstærke gulvfinish, som er nem at vedligeholde, udgør nu den perfekte kulisse for elevernes præstationer.
  • Den førende skobutik Avance ønskede at skabe en hjemlig, men moderne atmosfære for trendy kvinder og valgte derfor Pergos kommercielle laminatgulve til opgradering af deres flagskibsbutik i Belgien. Vores klasse 33-laminat giver det ønskede varme, moderne præg og specificeres nu til Avances renoveringsprojekter.
  • På dette tidligere italienske posthus brugte ejerne af Hotel Carnival Palace i Venedig Pergo klasse 33-gulv til alle 67 luksuriøse værelser. Gulvene passer perfekt sammen med resten af indretningen.
Top