AC6-laminatgulv

AC6-laminatgulv giver adgang til spændende nye muligheder inden for brug af laminat og er den højeste anerkendte slidklassificering, der angiver egnethed til meget krævende, intensiv kommerciel brug.

Kommercielle AC6-laminatgulve er nu et anbefalet valg til offentlige områder med ekstreme mængder slid, for eksempel indkøbscentre, supermarkeder, store detailbutikker, outlets, lufthavnsterminaler samt bus- og togstationer.

Pergo har været banebrydende inden for suveræn holdbarhed for laminat og skabte i 2005 et gulv, der havde så avanceret modstandsdygtighed over for slid, at EPLF (Association Producers of Laminate Flooring) blev nødt til at introducere en ny klassificeringskategori, "AC6 klasse 34". Pergo Extreme AC6 klasse 34 er ikke alene det første gulv i verden, som har fået tildelt denne standard, men overstiger den stadig.

CASEREFERENCER FOR AC6-LAMINATGULVE

I en holdbarhedstest i den virkelige verden for kommercielle anvendelser med meget slid var Pergo Public Extreme-laminat i klasse 34 i stand til at klare den enorme trafik fra en halv million pendlere på hovedbanegården i København.


  • Pergo-laminat i klasse 34 skaber en let, elegant og trendy atmosfære i Volkswagen-showrooms og klarer nemt vægten fra konstant skiftende biludstillinger med garanteret langvarig holdbarhed.
  • I stedet for poleret beton specificerede Go Sport, som er en af Europas største forhandlere af sportsartikler, klasse 34 Pergo-laminat til sine butiksgulve, hvilket gav langt større slidstyrke og holdbarhed samt et pænere udseende end de mere traditionelle løsninger.
  • Butiksgulvene i Chicco, Europas største varemærke inden for babyudstyr, skal kunne tåle meget trafik fra klapvogne og glade børn, der løber rundt. Vores klasse 34-gulve får alle til at føle sig velkomne.
Top