Introduktion af vandafvisende laminatgulve

Laminatgulve tilbyder uovertruffen holdbarhed og modstandskraft overfor slitage - men evnen til at kunne tåle vand har hidtil været det svage punkt for laminatgulve. Med introduktionen af AquaSafe teknologien sætter Pergo imidlertid en ny standard for vandafvisning på laminatgulve. AquaSafe skaber en forsegling på overfladen hele vejen ned i faserne og forhindrer effektivt vand i at trænge ned i gulvet.

Et traditionelt laminatgulv der udsættes for vand kan bule ud og kanterne løfter sig.

AquaSafe teknologien forhindrer vand i at trænge ned i gulvet og helt ned i faserne.

Tilføj lang levetid til holdbarhed

Pergo laminatgulve med AquaSafe er beskyttede mod vand og væsker på tværs af overfladen på hver planke og helt ned i faserne. Dette tvinger vand, urenheder og pletter til at blive på overfladen hvor det er let at fjerne. Udover at være vandtæt gør dette også AquaSafe gulve hygiejniske og nemme at vedligeholde.

AquaSafe forlænger desuden levetiden af et nyt gulv. Vandafvisning hjælper med at forhindre udbuling og løftede kanter, hvilket ofte er årsag til for tidlig aldring og nedbrydning af traditionelle laminatgulve. Forresten vidste du at vi er den eneste virksomhed i verden som tilbyder vandafvisende laminatgulve i klasse 34?

Hvorfor vælge vandafvisende?

AquaSafe giver dig helt nye muligheder indenfor laminatgulve til erhvervsmæssige projekter. Laminatgulve har en masse fordele, de er f.eks. nemme at montere og vedligeholde, de har en høj modstandskraft overfor glid og slitage, man kan kombinere dem med gulvvarme og takket være det store udvalg af tilbehør som design der passer til gulvlister er det generelt en meget æstetisk løsning. Ydermere så er Pergo-gulve ikke alene vandfavisende på overfladen men helt ned i faserne. På denne måde er der stort set uanede muligheder: badeværelser, hotel-lobbies ja endog indgangen til områder med meget trafik såsom detailforretninger. Som opfinder af laminatgulve for 40 år siden i 1979 har Pergo genopfundet laminatgulve med den enestående AquaSafe teknologi.

Se alle gulve med AquaSafe

#FloorAdvisor#