Vedligeholdelsesinstruktioner til kommercielle laminatgulve

Pergos kommercielle gulve er fremstillet til at kunne modstå snavs og støv. Desuden er rengøring og vedligeholdelse meget nemt. For at gøre rengøringen endnu nemmere tilbyder Pergo rengøringsprodukter, der er fremstillet specielt til vores gulve. Ved at følge disse enkle råd kan du sikre, at dit Pergo-gulv forbliver pænt i mange år fremover.

LAMINAT

Daglig rengøring

  • Vask kun gulvet, når det er nødvendigt.
  • Fugt moppen med varmt vand og All-round Floor Cleaner (bland 30 ml med 7 l vand) eller et neutralt rengøringsmiddel. Brug et miljøvenligt naturligt rengøringsmiddel med lav skummeeffekt og en pH-værdi på ca. 7. Bland omhyggeligt i henhold til producentens anvisninger. Brug ikke for meget rengøringsmiddel.
  • Den brugte moppe skal vaskes i henhold til anvisningerne ved 60 °C uden brug af tilsætningsstoffer.
  • Arbejd ikke i områder på mere end 15-20 m2 ad gangen.
  • Sørg for, at gulvet er tørt efter afvaskning med fugtig moppe.

Fjernelse af kraftigt snavs eller mærker

Kraftigt snavs eller mærker kan fjernes ved hjælp af Pergo All-Round Floor Cleaner og en ren moppe, en ren klud eller en ridsefri hvid eller rød polerskive, hvis der kræves ekstra behandling. Lad det virke et par minutter. Fjern pletten ved at tørre den af med en ren moppe, der er fugtet med lunkent vand. Gentag om nødvendigt. Tør efter bagefter, så gulvet bliver tørt.

Hent PDF-vejledning

Vedligeholdelsestilbehør til Pergo-laminatgulve

PGCLEANINGKIT Laminat tilbehør Cleaning kit PGCLEANINGKIT
Rengøringssæt
PGCLEANINGKIT
PGREPAIR Laminat tilbehør Reparationsvoks PGREPAIR
Reparationsvoks
PGREPAIR